Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen|
www.hotelcuijk.nl
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen heeft het zakelijk aanbod in vergaderen en dineren vergroot en uitdagender gemaakt. Het sluit aan bij de vraag in de markt, waarbij de zakelijke gast steeds opnieuw verrast wil worden. Met het nieuwe en uitgebreide live cooking restaurant wordt het heerlijk vergaderen bij Hotel Cuijk.
Bij aankomst is de transformatie al zichtbaar: het restaurantgedeelte is vergroot en het terras is naar ‘buiten’ gekomen. Maar de grootste verandering is binnen te vinden. Het buffet is vergroot waardoor een live cooking buffet mogelijk is. Van maandag tot en met vrijdag kunnen zakelijke gasten genieten van een uitgebreid ‘lunch live cooking buffet’. “À la carte eten kan uiteraard nog altijd, maar je kunt hier nu ook je lunch of menu zelf samenstellen”, aldus Santana Saddal, general manager operations. “Met live cooking wordt genieten van eten nóg meer bijzonder. Onze koks gaan diverse gerechten, zoals verschillende vlees- en vissoorten, live voor onze gasten bereiden. Dat zorgt voor extra beleving en het vergroot ook voor onze zakelijke gasten de mogelijkheden en de keuze. De vergaderarrangementen worden er bovendien op aangepast.” In de weekenden kan men gebruik maken van een live cooking dinerbuffet op zaterdag en zondag. Uiteraard wordt ook de Zondagsbrunch uitgebreid met live cooking.
Culinair vergaderen
“We merken dat gasten meer verlangen dan alleen het aanbieden van wifi. Hier spelen we op in door onze faciliteiten hierop aan te passen. Zakelijke gasten willen meer dan enkel vergaderen, willen geprikkeld worden, een buitenactiviteit doen. Bij ons kan dat, zoals naar onze eigen wijngaard. Uit de eigen wijngaard komen de Terra Ceuclum wijnen vandaan. Deze wijn heeft onlangs een gouden medaille ontvangen tijdens de grootste wijnkeuring van Europa, de AWC in Wenen. Het geeft een extra dimensie aan het Cuijkse hotel. “We organiseren ook wijnproeverijen. Dit is een leuke activiteit voor een personeelsdag of juist een afsluiting na een dag vergaderen.” Afgelopen zomer is het terras ook aangepast waardoor het zich nu ook buitengewoon leent voor bijvoorbeeld een bedrijfsbarbecue of een vergadering. Ook de vergaderzalen op eerste etage zijn aangepast, waardoor het hele vergaderaanbod weer helemaal bij de tijd is.
“Het past bij ons streven om de ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen”, zegt Santana Saddal. “Naast de uitbreiding van het restaurant wordt ook het hotel vergroot. Er komen familiekamers voor langer verblijf, een vraag uit de markt. De bestaande kamers krijgen allemaal een facelift: nieuw meubilair en vloeren.” Het live cooking restaurant is voor de kerstdagen gereed. De overige vernieuwingen zullen plaatsvinden in 2020.
Duurzaamheid
Ook in duurzaamheid heeft Hotel Cuijk- Nijmegen een slag gemaakt: er zijn zonnepanelen geïnstalleerd op de parkeerplaats. “Met de verbouwing denken we aan de toekomst, niet alleen om de wensen van de gast tegemoet te komen, maar ook zeker om de regio wat groener te maken.”
Foto: Daphne Thijssen en Santana Saddal.