Van Vonderen Catering
www.vanvonderencatering.nl
Van Vonderen Catering draait al weer heel wat jaren mee in het circuit. René en Angelique van Vonderen hebben in de periode de nodige trends en ontwikkelingen voorbij zien komen. “Waar de afgelopen jaren sterk werd ingezet op beleving, willen klanten en hun gasten nu vooral een eerlijk product. Ze willen weten wat ze eten en waar het vandaan komt. Om die reden zijn ook streekgerechten erg populair. Wij gaan nu ook streekbuffetten opzetten, zoals we dat eerder al met onze barbecues gedaan hebben. Met onder andere rundvlees van de Lamperse Hei.”
Ook in de catering blijven inzichten vernieuwen. Vooral ingegeven door het feit dat de klant voortdurend op een andere manier vermaakt wil worden. “Het mag je gasten aan niets ontbreken. Wij weten hoe smaak, sfeer, kwaliteit en service bijdragen aan een feest dat nog lang herinnerd zal worden. Het Bourgondische karakter dat wij in onze producten leggen, zorgt voor een ware smaakbeleving. Van buffetten tot kleine luxe hapjes en drankjes of wellicht een barbecue.”
Wars van kant-en-klaar
“Biologisch is erg gewild”, aldus René, traiteur. “Naar wens zijn onze buffetten ook vegetarisch en in behoorlijk wat gevallen zijn ze zelfs al veganistisch ingericht. Op onze nieuwe website, die vanaf januari online zal zijn, gaan we er aparte aandacht aan besteden. Overigens blijft naast de kwaliteit van het eten zélf ook de sfeer belangrijk: grote smokers en vuurschalen zijn items die je vaak terugziet. Ook leveren we sfeervolle tenten met diverse thematische inrichtingen om elk feest de passende uitstraling te geven.”
Bij Van Vonderen is men wars van kant-en-klare producten. “Je komt ze vaker tegen dan je lief is, maar wij doen het niet. Wij gebruiken uitsluitend verse producten en wij kruiden alles zelf”, aldus kok Angelique van Vonderen. “Onze benadering zorgt ervoor dat we al vele jarenlange relaties hebben in de markt. Kwaliteit komt altijd boven drijven. Opdrachtgevers zoals de Vierdaagse en de Hogeschool Arnhem- Nijmegen kunnen dat beamen.”
Bedrijvenlunch
Niets te vieren maar wel willen genieten zonder zorgen? Ook voor verenigingen, bedrijven en grote groepen verzorgt Van Vonderen de catering, op locatie. Denk aan ontbijt, een (zakelijke) lunch en diverse buffetten. Ook handig in geval van overwerk. Van Vonderen levert de maaltijden. “Waar en wanneer de klant dit wenst. En natuurlijk op de juiste temperatuur. We kunnen in overleg maaltijden samenstellen. Ze bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Ze worden verantwoord samengesteld, passend bij het seizoen”, aldus René van Vonderen.
Van Vonderen verzorgt ook passende feestlocaties en alle andere aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken, ook de aankleding, bediening en de inzet van koks. Daarnaast verhuurt men alle mogelijke elementen die nodig zijn voor de aankleding van het evenement.