In het najaar van 2017 opende Niels Celissen in hartje Cuijk hotel- bistrobar De Bankier, refererend naar de bank die jarenlang in het pand zat. Twee jaar later volgde, aan de overzijde van de straat, restaurant De Kassier. Net als in 2017 verzorgde Hofmans AT HOME de inrichting. “Elk huis waarin ik woonde, is door Hofmans gestoffeerd. De keuze was snel gemaakt, we hebben ons hele leven nog nooit ergens anders onze stoffen ingekocht.”
Niels Celissen zit een kleine kwart eeuw in de horeca. Hij werkte onder meer voor The Dylan en The College Hotel in Amsterdam, Hotel Valuas in Venlo en restaurant Beau in Nijmegen. Zijn laatste ‘baas’ was Humphrey’s. In 2017 verwezenlijkte hij met De Bankier de droom om voor zichzelf te beginnen. En inmiddels is er dus ook restaurant De Kassier, gevestigd in het voormalige bankgebouw van Ebben & co, waarvan originele elementen nog steeds zichtbaar zijn. De authentieke geldkluis is er nog, al wordt daar tegenwoordig de wijn in bewaard.
De perfecte ambiance in hartje Cuijk doet de rest
Zakelijk dineren
De locatie van restaurant De Kassier inspireert tot zakelijk dineren of lunchen. Men kan er met zakenrelaties in het sfeervolle restaurant terecht of voor een meer besloten vergadering ook dineren of lunchen in de Private Dining-ruimte. “Die is geluidsdicht en dus uitermate geschikt om in een rustige setting met alleen gasten ongestoord te dineren. Er is ruimte tot twaalf personen. Bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid als een jubileum. Of voor het houden van een vergaderlunch. Want private dining kan ook op aanvraag overdag.”
À la carte, een verrassingsmenu of een special: de medewerkers van De Kassier laten het gasten, teams of zakenrelaties aan niets ontbreken tijdens hun zakelijke bijeenkomst. De perfecte ambiance in hartje Cuijk doet de rest. Van de vloer tot aan de raamdecoratie en gordijnen – ook hier is alles wederom door het team van Hofmans AT HOME ingericht.
Fine dining
De Kassier staat voor fine dining, voor écht genieten en een lekker avondje uit. Een restaurant waar de nadruk ligt op het verfijnde; met oog voor detail, smaak en de juiste wijnen. Culinaire creativiteit met als rode draad de Aziatische twist. Ook voor zakelijke arrangementen of voor private dining is men bij De Kassier aan het juiste adres.
Franse keuken met een vleugje Azië
Chef-kok Niels Celissen is opgeleid voor de Franse keuken en heeft een voorliefde ontwikkeld voor Aziatische gerechten. De kooktechnieken van de Franse keuken in combinatie met ingrediënten uit Azië geven restaurant De Kassier een uniek karakter. Niels Celissen werkt graag met dagverse producten. Daardoor is het menu bijna dagelijks wisselend.
Restaurant De Kassier
www.restaurantdekassier.nl