‘Er is vraag, wij luisteren daar naar’
www.roelofsfoodcentre.nl / www.slagerijroelofs.nl
Slagerij Roelofs start broodjesservice
Slagerij Roelofs, gevestigd aan De Hork in Cuijk, introduceert begin volgend jaar een nieuwe broodjesservice. Deze service richt zich in eerste instantie op bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet, waar belegde broodjes direct aan bedrijven worden bezorgd. “We merken dat er veel vraag naar is en spelen daar graag op in,” vertelt Ilja Roelofs. De slagerij zet hiermee opnieuw een stap om haar dienstverlening uit te breiden.
Ilja en Linda Roelofs.
Slagerij Roelofs staat bekend om haar brede aanbod van hoge kwaliteit vleesproducten: varkens, kalfs- en rundvlees, gevogelte, wild, snacks, barbecuevlees, vleeswaren en complete maaltijden. Daarnaast is de slagerij een geliefde plek voor hobbykoks en barbecuechefs, dankzij het uitgebreide assortiment luxe vleesproducten dat ook aan horecazaken wordt geleverd.
Innovatie en kwaliteit centraal
Met de introductie van de broodjesservice voegt Roelofs een nieuw hoofdstuk toe aan haar groeiende aanbod. Naast de bezorging op het bedrijventerrein kunnen particulieren gewoon in de winkel terecht voor belegde broodjes. “We blijven continu nieuwe markten aanboren en investeren in productontwikkeling en kwaliteit,” zegt Ilja Roelofs. De broodjesservice wordt als afstudeerproject uitgewerkt door Mike, een student van de HAN Food & Business. “Dit alles doen we met ons fantastische team, dat zich elke dag vol inzet om onze klanten te voorzien van de beste producten en service. Ons team is echt de kracht achter ons succes.”
‘Blijven doen waar we goed in zijn’
Ook buiten de nieuwe services blijft Slagerij Roelofs actief. Voor het tweede jaar op rij biedt de slagerij luxe kerstpakketten aan, die nu al een groot succes zijn. Daarnaast organiseert de slagerijregelmatig evenementen, zoals de recente ‘wild & wijn proeverij’. “Dat was een groot succes en dat gaan we zeker vaker doen,” vertelt de Cuijkse ondernemer.
Familiebedrijf met persoonlijke aanpak
Als familiebedrijf staat Roelofs Food Centre voor vakmanschap en maatwerk. Ilja Roelofs runt het bedrijf samen met zijn vrouw Linda en zus Angelique, terwijl zijn kinderen op hun eigen manier bijdragen: zijn dochter Ocean en neef Milan werken in de winkel, en zijn zoon Delta ondersteunt op het gebied van mediavormgeving.
“Ons team is echt de kracht achter ons succes.”
Onder de naam Roelofs Food Centre bedient het bedrijf ook de horeca. Restaurants, lunchrooms, hotels en cateraars vertrouwen op het maatwerk van Roelofs. “In tegenstelling tot totaalleveranciers bieden wij echt vakwerk. Alles wordt ambachtelijk bereid door mensen met verstand van vlees. Machines gebruiken we wel, maar ons belangrijkste gereedschap blijft de handen van onze vakmensen,” besluit Ilja Roelofs.